انجمن زیست محیطی ژیوای

اقدامات انجمن زیست محیطی "ژیوای" پاوه:

·        تشکیل کلاس های آموزش حرفه ای دوستداران حفظ محیط زیست در سه مدرسه ( به عنوان پایلوت )

·        شناسنامه دار کردن گیاهان منطقه.

·        درختکاری و ساخت چهار منطقه ی جنگلی با عنوان «جنگل من» در سطح شهر پاوه و آبیاری مرتب پروژه های جنگل من.

·        شناسنامه دار کردن چشمه های منطقه و ترمیم و بازسازی تعدادی از آنان

·        تأسیس مرکز جمع آوری زباله های تفکیک شده، و اجرای طرح «تفکیک زباله از مبدا» و تجهیز ادارات و مدارس سطح شهر پاوه به سطل های مخصوص کاغذ و برگزاری هرساله کمپین «کاغذ زباله نیست» بعد از پایان سال تحصیلی

·        چاپ و نشر کتاب زیست محیطی (ئاگر به لایه ) به تیراژ ۱۰۰۰ نسخه

·        برگزاری پنل های (مدیریت زباله های خانگی -حقوق بین الملل و محیط زیست - روانشناسی محیط زیست فلسفه محیط زیست - تغییرات اقلیمی و امداد وکمک های اولیه پزشکی)

·        آموزش کاشت بذرهای بومی در برنامه زاگروسانه

·        قراردادن دیدبانان حیات وحش در شکارگاه های منطقه در فصل شکار کبک و در فصل جفت گیری بزکوهی (که له هه رز) با شعار «هیچ جای این سرزمین برای شکارچیان امن نیست» با همکاری اداره حفاظت از محیط زیست پاوه.

·        تجهیز کمیته عملیاتی به البسه و امکانات مناسب مهار آتش (لباس، کفش، ماسک، فیلتر، کپسول اکسیژن، گتر، هدلایت، عینک)

·        سازمان دهی اعضای کمیته جهت شرکت در اطفا حریق با تدوین آیین نامه داخلی کمیته و آموزش های میدانی برای اعضا.

·        برگزاری سمینار و همایش های آموزشی و محیط زیستی و آموزش مشکلات محیط زیستی منطقه اورامانات.

·        تهیه تقویم محیط زیستی متناسب با روزهای جهانی محیط زیستی و فعالیت آگاهی بخشی و اطلاع رسانی.

·        تهیه کتابچه ی «نگاهی به مشکلات زیست محیطی هورامان».

·        تهیه چندین تیزر، اینفوگرافیک، پوستر، بروشور، مطالب آموزشی و فرهنگی در مورد مسائل مختلف زیست محیطی هورامان و شهرستان پاوه از جمله حیات وحش، مبارزه با آتش سوزی، عدم استفاده از نایلون، کاهش زباله.

·        تهیه فیلم با عنوان «پاهای قرمز» با موضوع معضلات شکار و اثرات مخرب آن بر زیستگاه جانوری با تهیه کنندگی انجمن ژیوای

·        عرضه ی کیسه های پارچه ای در راستای هدف حذف کیسه-های پلاستیکی

·        تهیه کتابخانه ی سبز که کتاب هایی با محوریت محیط زیست را در بر می گیرد.

·        تشکیل تیم دوچرخه سواری انجمن ژیوای.

·        شروع و پیگیری تاسیس باشگاه کوهنوردی ژیوای

·        پروژه جمع آوری درهای بطری های یکبار مصرف و پلاستیک در سطح شهر پاوه و اجرای کمپین هستمت (جمع آوری درب بطری برای خرید ویلچر)

·        اجرای طرح پاکسازی زباله های کنار جاده ای (چندین بار).

·        تاسیس درمانگاه حمایت از حیوانات بی پناه و وحشی جهت درمان و نگهداری از حیوانات زخمی و آسیب دیده

·        واکسینه کردن اعضای کمیته حمایت از حیوانات در مقابل بیماریهای هاری و کزاز