اخبار

جلسه توجیهی کمیته مستندسازی و روابط عمومی برنامه "شهر سالم و ایمن پاوه"

جلسه توجیهی کمیته مستندسازی و روابط عمومی برنامه "شهر سالم و ایمن پاوه"
جلسه توجیهی کمیته مستندسازی و روابط عمومی برنامه "شهر سالم و ایمن پاوه" با حضور جمعی از مسئولان روابط عمومی ادارات شهرستان و با مشارکت مهمانانی از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، در سالن ستاد مرکز بهداشت پاوه برگزار شد

جلسه توجیهی کمیته مستندسازی و روابط عمومی برنامه "شهر سالم و ایمن پاوه"

مرکز بهداشت شهرستان پاوه سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴

جلسه توجیهی کمیته مستندسازی و روابط عمومی برنامه "شهر سالم و ایمن پاوه" با حضور جمعی از مسئولان روابط عمومی ادارات شهرستان و با مشارکت مهمانانی از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، در سالن ستاد مرکز بهداشت پاوه برگزار شد.

خبر1

در ابتدای این نشست، مهندس حشمت کریمی، ریاست محترم مرکز بهداشت پاوه، ضمن خیرمقدم به مهمانان حاضر، سرکار خانم دکتر اعظم گراوندی (مسئول گروه آموزش و ارتقای سلامت) و سرکار خانم ماریه صمدی (کارشناس آموزش سلامت)، با اشاره به روند پیشرفت برنامه شهر سالم در پاوه اظهار داشت:  کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی از مدت‌ها پیش فعال بوده‌اند، اما خوشبختانه این حرکت در ماه‌های اخیر با جهش و سرعتی بیشتر ادامه یافته است. ادارات، نهادها و سازمان‌های مردم‌نهاد شهرستان اقدامات ارزنده‌ای انجام داده‌اند، اما در بازدید پیشین وزارت بهداشت، یکی از ضعف‌های جدی، عدم مستندسازی مؤثر این فعالیت‌ها عنوان شد. بسیاری از اقدامات انجام شده فاقد ثبت مستندات دقیق بودند. به همین دلیل، روابط عمومی‌ها که قلب تپنده هر اداره هستند، باید محور کار مستندسازی قرار بگیرند و با هماهنگی کامل، تمامی اطلاعات مورد نیاز را ثبت و مستند نمایند.

خبر2

 در ادامه، سرکار خانم دکتر اعظم گراوندی ضمن قدردانی از تلاش جمعی ادارات شهرستان برای تحقق اهداف شهر سالم، بر جایگاه کلیدی روابط عمومی‌ها در انعکاس صحیح عملکردها تأکید کرده و افزود: روابط عمومی، ویترین هر سازمان است. نقشی که روابط عمومی‌ها در معرفی دستاوردها و جهت‌دهی افکار عمومی دارند، بسیار حیاتی است. شما پل ارتباطی میان ادارات و دبیرخانه برنامه شهر سالم هستید و باید با دقت، ظرافت و ساختار مشخص، تمام فعالیت‌ها را ثبت، سازمان‌دهی و گزارش کنید. ایشان سپس به آموزش و تشریح اصول خبرنویسی استاندارد، مستندسازی ساختاریافته، تحلیل شاخص‌های سلامت و نحوه تنظیم برنامه‌های عملیاتی و خودارزیابی‌ها پرداختند.

اصول کلیدی مطرح‌شده در جلسه:

 1-شناسایی و اولویت‌بندی مشکلات موجود در حوزه عملکرد هر اداره  

2-نگارش برنامه عملیاتی دقیق برای هر مشکل بر اساس شاخص‌های سلامت

3-ثبت کامل مستندات شامل: مکاتبات رسمی صورتجلسات و مصوبات تصاویر جلسات، فعالیت‌ها و اقدامات میدانی مصاحبه‌ها و گزارش‌های نهایی

4- نگارش گزارش‌ها به صورت جمله‌های خبری، بند به بند و غیرروایت‌گونه

5-خودارزیابی کمیته‌ها شامل: تعداد جلسات تعداد مصوبات تعداد اجراشده‌ها، در حال اجراها و موارد اجرا نشده + علت

 6- توجه به دو شاخص مهم: میزان مشارکت مردمی در هر اقدام میزان همکاری بین ادارات مختلف در حل یک مشکل

این نشست، گامی مؤثر در جهت ارتقاء هماهنگی، انسجام محتوایی، و انسجام گزارش‌های مستند برنامه "شهر سالم و ایمن پاوه" بود که با مشارکت سازمان‌یافته همه روابط عمومی‌ها، نویدبخش تحقق این هدف ملی خواهد بود.

روابط عمومی برنامه شهر سالم و ایمن پاوه -پژمان ولدبیگی

خبر4

۱۱ تیر ۱۴۰۴ ۱۱:۱۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید